Povratak!Vratili smo se!

Zbog mnogih problema stara stranica je nestala pa smo se zbog određenih problema u komunikaciji odlučili koristiti ovaj blog do daljnjega kako bismo mogli nastaviti s našim radom. :)

Pošto su linkovi za sve osim za Black Lagoon mrtvi, trenutno će samo Black Lagoon sekcija biti obnovljena, ostalo će doći s vremenom.

Primjedbe

 1. Najs,bio sam vec pomalo nestrpljiv oko otvaranja bloga,kad ono EVO GA! Bilo bi bolje da se ostalo na wordpresu samo bez domene no i ovo je super a biti ce jos i bolje kada dodu nove obavjesti i novosti. Ipak,najvaznija su izdanja koja su vise nego odlicna.Trenutno sam pogledao 18. epizodu a objavljene su 19. i 20. tako da se bacam na download i nestrpljivo ocekivanje nastavaka.

  Welcome back.
  You didn't miss much.

  OdgovoriIzbriši
 2. Zbog problema u komunikaciji nismo bili u mogucnosti uspostaviti nasu staru wordpress stranicu tako da smo se odlucili na blog jer nas ionako vec nije dosta dugo bilo. :>

  U svakom slucaju treba malo prosiriti vjest da smo se vratili jer vjerujem da je dosta ljudi uopce odustalo od trazenja stranice nakon 3 tjedna sta nas uopce nije bilo XD

  OdgovoriIzbriši
 3. Nebrini,promocija site-a je jedan od laksih djelova.Ti se samo pobrini za izdanja a za ostalo sam tu!

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar