Povratak!

subota, 4. lipnja 2011.Vratili smo se!

Zbog mnogih problema stara stranica je nestala pa smo se zbog određenih problema u komunikaciji odlučili koristiti ovaj blog do daljnjega kako bismo mogli nastaviti s našim radom. :)

Pošto su linkovi za sve osim za Black Lagoon mrtvi, trenutno će samo Black Lagoon sekcija biti obnovljena, ostalo će doći s vremenom.

3 Komentari

3 komentari:

sajber kaže...

Najs,bio sam vec pomalo nestrpljiv oko otvaranja bloga,kad ono EVO GA! Bilo bi bolje da se ostalo na wordpresu samo bez domene no i ovo je super a biti ce jos i bolje kada dodu nove obavjesti i novosti. Ipak,najvaznija su izdanja koja su vise nego odlicna.Trenutno sam pogledao 18. epizodu a objavljene su 19. i 20. tako da se bacam na download i nestrpljivo ocekivanje nastavaka.

Welcome back.
You didn't miss much.

Prank kaže...

Zbog problema u komunikaciji nismo bili u mogucnosti uspostaviti nasu staru wordpress stranicu tako da smo se odlucili na blog jer nas ionako vec nije dosta dugo bilo. :>

U svakom slucaju treba malo prosiriti vjest da smo se vratili jer vjerujem da je dosta ljudi uopce odustalo od trazenja stranice nakon 3 tjedna sta nas uopce nije bilo XD

sajber kaže...

Nebrini,promocija site-a je jedan od laksih djelova.Ti se samo pobrini za izdanja a za ostalo sam tu!

Objavi komentar

Powered by Blogger