Prijatelji? A tko su ti?Čisto stoga što je među našim prijateljskim stranicama i jedan član našega tima, a možda nađete još koješta zanimljivoga što ne možete skužiti iz običnog imena, kratko predstavljanje naših prijatelja (nasumice poredani, uvjeravamo vas)...

1) Crotaku - naš matični hrvatski forum o svemu vezano uz Japan odakle, takoreći, potječemo; živi već pun kufer dugo i ima tema i tema (samo se treba pisati u njima ;)). Nemojte zaboraviti na hentai sekciju! (puno lijepih slikica, da, da!)
2) 楓の下の言葉 - Kaedeov blog o onoj, malo manje zastupljenoj strani Japana (tradicionalnoj glazbi, praznovjerju, pismima, jeziku,...) na engleskom jeziku.
3) japanimacija! - blog sa recenzijama nekoliko animea te napisi o nekim prošlim događanjima vezanima uz Japan u našoj okolici. Trenutno je blog, nažalost, neaktivan, ali svejedno vrijedi prozujiti njime.
4) Crojimaku - još jedna hrvatska grupa za prevođenje animea, a uz to prevode i mange. Prijateljska konkurencija uvijek dobro dođe, a vi dobijete više prevedenih animea. ;)
5) BG-Anime - sadrže kratke recenzije te vrijedne obavijesti o novitetima u anime svijetu.
6) Japan Mania Serbia - srpski forum za ljubitelje animea (imaju jaaaako lijepi banner :))
7) Anime Overdose - stranica sa tonom (doslovce, treba  vam lopata koliko toga ima gore) prijevoda za animee i mange (uglavnom .srt fajle, ali ima i izdanja poput naših di je sve ukomponirano u video) na hrvatskom i srpskom jeziku.

Primjedbe

Objavi komentar