Noć vještica


Ajhaj, šta je blog lijep!
Kroz zadnjih par dana je promijenjena shema boja sa crno/sivo/bijelo/zelene na crno/sivo/bijelo/crvenu. Također smo ubacili dekoracije za Noć vještica, štoviše, čak je i ova slika iznad u tom duhu. Zasada je ovaj post više informativne prirode, ali mogao bi se nadopuniti još nečime tokom današnjeg dana.

S obzirom na to da dolazi zima i svi imaju sve više posla vezano za školu/faks/posao, izdanja bi mogla dolaziti usporenim tempom, no uvjeravamo vas da će nastaviti dolaziti. Dobro smo svjesni i činjenice da nam dosta starih projekata nedostaje sa stranice, no ne isplati nam se uploadati sve odjednom kada se epizode miču sa hosta ako ih 30 dana nitko ne skida, tako da ako imate kakvu želju vezanu za neki stariji projekt javite se na shoutbox ili u komentarima.

Projekt Ergo Proxy je prešao u pauzu jer trenutno imamo bolne manjkove u redovima gramatičara i ohrabrujemo vas da se javite na mail ako smatrate da imate sposobnosti koje tražimo.

Naravno, postoji još jedno kritično pitanje na koje ćemo potražiti odgovor ni više ni manje nego jednom fantastičnom anketom koja će biti postavljena ovaj tjedan. Dakle, intenzivnije provjeravajte blog ovih dana i očekujte daljnja izdanja vaše najdraže fansub grupe.


Tanuki ~

Primjedbe